Kursus kali ini memberi tumpuan kepada asas pembuatan coklat seperti:
1. asas penyediaan bahan dan alatan
2. teknik memasak coklat
3. asas gubahan dan hiasan
Para peserta berpeluang mempelajari 6 jenis coklat yang sering mendapat pilihan pelanggan:
1.Paraline (Solid)
2.Kelongsong (Shell)
3.Berinti
4. Salutan
5.Lolichocs
6.Dakar
Para peserta berpeluang mempelajari 6 jenis coklat yang sering mendapat pilihan pelanggan:
1.Paraline (Solid)
2.Kelongsong (Shell)
3.Berinti
4. Salutan
5.Lolichocs
6.Dakar
Terima kasih dan tahniah kepada semua peserta kerana berjaya menamatkan kursus asas ini. Selamat mencuba dan semoga berjaya di dalam bisnes coklat. Kepada yang berminat untuk menyertai kelas Chocolikes, segera membuat pendaftaran dengan Sue yer...Hubungi:
012-9427672 / suzanna1710@yahoo.com / YM: suzanna1710
012-9427672 / suzanna1710@yahoo.com / YM: suzanna1710
0 Responses to "Bengkel 26 Mac 2011"
Post a Comment